Nieuws

Persbericht: Repair Café Wassenaar onderscheiden met Groen Lintje

Het Repair Café Wassenaar is sinds de oprichting in oktober 2014 een doorslaand succes. Veel mensen weten de weg naar de reparatiewerkplaats te vinden en al vele kapotte spullen zijn er hersteld. Het bestuur van GroenLinks Wassenaar heeft daarom besloten het Repair Café te onderscheiden met een Groen Lintje.
 
Lees verder

GROENLINKS MAAKT SCHOON

Het GroenLinks schoonmaak-team aan de slag op de Wiegmanweg

“Het ziet er nu weer knapjes uit”, zegt Aart van Sloten na twee uur stevig aanpoten. Afgelopen zaterdag streek de fractievoorzitter van GroenLinks met zijn schoonmaakteam op de Wiegmanweg neer.
“Tot nu hebben wij steeds zwerfvuil geprikt en opgeruimd, zoals op het Stadhoudersplein en in de Luifelbaan, maar vanochtend hebben we vooral het onkruid tussen de stoeptegels weggehaald.”
De GroenLinkers hebben de fleurige bloempjes her en der netjes ontzien, onkruid of niet.
Lees verder

Persbericht: GroenLinks over de toekomst van Wassenaar

Wat voor een dorp willen we zijn?

“Wij zijn allemaal Wassenaarders, zoals we hier zitten. Dat verbindt ons,” opende Christien Duhoux, voorzitter GroenLinks Wassenaar, het debat over de
toekomst van ons dorp. “Een gemeentelijk herindeling hangt ons boven het hoofd. Dat verenigt ons,” vervolgde zij. ‘Ons’, de deelnemers aan het GroenLinks-debat in de bomvolle zaal, ieder met zijn eigen opvattingen, was zeer divers – van VVD-fractievoorzitter Caroline Klaver-Bouman tot de WWW- raadsleden Boet Derks en Dorine Nieuwzwaag, van PvdA-fractievoorzitter Jan van Noort tot zijn collegae Henri Hendrickx en Ben Paulides, van Peter Römer, voorzitter Ondernemend Wassenaar, tot de gewone man en vrouw.
Lees verder

Persbericht verkiezingswinst GroenLinks

“Ook in Wassenaar heeft GroenLinks zijn beste beentje voorgezet”, zegt Christien Duhoux, “die tegelijkertijd alle Wassenaarse stemmers dankt die de moeite genomen hebben van hun democratische recht gebruik te maken. Met 547 stemmen haalde Groenlinks 4,9% van alle stemmen. “Een mooi resultaat”, aldus de Wassenaarse afdelingsvoorzitter van de groene partij.

Lees verder

Pagina's