Nieuws

GroenLinks maakt zich zorgen over de begroting

Wat we uit de begroting halen is dat de gevolgen groot zijn. Een fors aantal bezuinigingen en bijna geen investeringen en toch kloppen de collegepartijen zich op de borst dat ze ‘de toekomst van een zelfstandig Wassenaar veilig stellen’ met deze begroting. 

Lees verder

GroenLinks reikt groen lintje uit aan IVN

Met enige regelmaat reikt GroenLinks Wassenaar groene lintjes uit. Deze onderscheiding gaat naar Wassenaarders of instanties in Wassenaar die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven.

Lees verder

Aart van Sloten: “GroenLinks wil het afvalbrengstation opknappen”

“GroenLinks is het gehannes en getreuzel van Avalex meer dan beu”, aldus Aart van Sloten. “Het wordt hoog tijd dat zij het afvalbrengstation aan de Hogeboomseweg opknapt. Het voldoet eenvoudig niet meer. Avalex moet de zaak in orde brengen en stoppen met haar halfzachte pogingen om het stort te verplaatsen,” voegt de groene fractievoorzitter eraan toe.

 

Lees verder

Afscheid van een commissielid

Wat een raadslid is, weten de meeste mensen wel, maar dat er veel meer dan die 21 gekozen mensen druk in de weer zijn voor alle zaken die ons dorp betreffen, ontgaat hen wel eens. Vooral als een partij maar met weinig mensen in de raad vertegenwoordigd is, zijn commissieleden van onschatbare waarde.

Lees verder

Pagina's