Nieuws

Verandering begint hier: word nu lid !

Allereerst felicitaties voor de winnaars en dank aan iedereen die op GroenLinks heeft gestemd. Bij GroenLinks is de teleurstelling groot, tegen de landelijke trend in verliezen we iets en daarmee net onze tweede raadszetel.

Lees verder

GroenLinks: en nu is het aan u !

Flyeren, folderen, deur-aan-deur campagne voeren, mee doen aan de Wassenaarse debatten en in gesprek met winkelende dorpsgenoten afgelopen zaterdag in de Langstraat. De actieve GroenLinksers in de campagne rest nog een laatste enkele deur of straat voor ons laatste stapeltje folders of boekenleggers en dan is het woensdag aan u, de kiezer !

Lees verder

Open brief fractievoorzitters coalitie

Wij, fractievoorzitters van CDA, D66, Passie voor Wassenaar (nu Wassenaar Lokaal!), GroenLinks en PvdA hebben vier jaar geleden besloten samen een college te vormen. Het is tijd voor een terugblik over deze afgelopen vier jaar.

 

Lees verder

Stem lokaal: stem op GroenLinks!

Wat Pieter Kolff, de nummer twee van de lijst van GroenLinks, stoort in de campagne is het gemak waarmee lokale partijen de kandidaten van landelijke partijen wegzetten of zij geen echte Wassenaarders zouden zijn. “Ik ben hier geboren en getogen, net als een aantal generaties in mijn familie voor mij.”

Lees verder

Problemen ? Nee, uitdagingen !

“Voor mij bestaan er geen problemen, er zijn slechts uitdagingen,” klinkt Susanne van Eps-Habibe gedecideerd. “Dat is mijn levensmotto en ik ben zeer gedreven om daar samen met anderen in ons dorp aan te werken.” Susanne van Eps-Habibe, moeder van vier kinderen en echtgenote van vaatchirurg Randolph, staat op plek drie van de kandidatenlijst van GroenLinks.

 

Lees verder

Pagina's