Eefje van Sloten- Bronsveld

Bestuurslid

Sinds 11 jaar woon ik met veel plezier in Wassenaar. Eerst in de wijk Kerkehout waar ik thuis altijd heerlijk tot rust kon komen en waar de gezelligheid en saamhorigheid sterk voelbaar is. Voor het gemak van bereikbaarheid van o.a. school voor onze kinderen zijn we naar 'het dorp' verhuisd. En wonen we  sinds 3 jaar met veel plezier in de wijk Groot Deijleroord. 

Naast mijn gezin met 3 kleine meisjes ben ik de eigenaar van een hondengedragscentrum. Leuk en afwisselend werk. Zoveel verschillende typen honden, zoveel verschillende type mensen.

Natuurlijk hebben we zelf ook een hond en vindt ik het heel fijn om lekker met hem de natuur in te trekken. Ons beider favoriet is toch wel het mooie strand van Wassenaar. 

Voor ons mooie dorp, en de wereld in het groot wens ik dat de problemen van armoede en vervuiling (die vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn) een halt toegeroepen kunnen worden. Daarvoor wil ik graag mijn steentje bijdragen om bewustwoording en draagvlak in de samenleving te creeeren. Vandaar dat ik de rol als bestuurslid van GroenLinks Wassenaar op me wilde nemen. Samen werken aan een mooier dorp en een gezonde toekomst.